Szerző Téma: Névtelen planéta 2  (Megtekintve 2085 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Záray Zoltán

 • Ember
 • 1. szint [10 kredit]
 • ***
 • Hozzászólások: 65
 • Tapasztalat: 84
 • Végzet
 • Karakterlap: Záray Zoltán
 • Rang: Airman [Alternatív: Százados]
Re:Névtelen planéta 2
« Válasz #30 Dátum: 2013.07.21. 17:23:38 »
Zolit meglepte, hogy a fényképész előszedi a fegyverét és lő.
~ Ha a farkasokat akartad eltalálni akkor rosszul célzol. ~
De Zoli sejtette, hogy a cél csak a farkasok megijesztése volt és gondolatban kalapot emelt a lány előtt aki civil létére jól lő. De ez még nem győzte meg az ötlet tökéletességéről és Greer megjegyzését hallva halványan elmosolyodott. Scott parancsára egy pillanat alatt ellenőrizte a berettát, majd a P90-est célra tartva indult el lehetőleg úgy, hogy ő legyen a legközelebb a farkasokhoz. Nem mintha szeretett volna farkaskaja lenni de bízott magában annyira, hogy feltételezze életben maradna addig míg a farkasok támadása esetén a többiek a segítségére sietnek.
Szerencsére nem kellett kivárni a farkasok türelmének végét mert a falka talált magának egy új prédát. A magyar antilidérc pedig elindult a csapat után hátvédként és egy szemvillanással kérte az izomkolosszust, hogy soroljon be mellé.
~ Két katona elől, két katona hátul, a civilek középen. ~Mutasd a spoilert
//Ruházat és Felszerelés: 1  Pár Bakancs, 1 BDU, 1 Taktikai mellény, 1 Felhúzható Karóra, 2 Energiaszelet, 2 Fém
                                  Cigarettatárca, 1 Telefon, 1 Okmánytartó benne ZZ Irataival, 1 Százdolláros,
                                  1 Svájcibicska,  1 kék és egy fekete toll. + Egy beretta 2 póttárral, 3x15.

Mindezek mellé összeszedett magának a küldetésre pár hasznosnak ítélt holmit. 1 túrazsák. Két napi hideg élelem egy főre. Meleg ruha. 1 fejlámpa. 1 elemlámpa. 1 távcső. Elsősegélycsomag. 1 Kétszemélyes sátor. 1 Hálózsák. 2 kötél. 2 kézigránát. 1 P90 öt póttárral. 1 rádió.//
Fő karakterem a Nanitos Srác, a Moderátor és Mesélő, XOL. Alteregóim a
Szikék Királynője és a Békés Harcos, kik Tokraként egy testben két lélek, Sophie és Zirion, valamint a Végzet Katonája, a Magyar Antilidérc, ZZ.
 

Nem elérhető Kelly Reilly

 • Végzet
 • Ember
 • 1. szint [10 kredit]
 • ***
 • Hozzászólások: 77
 • Tapasztalat: 84
 • fotóriporter
 • Csapat: Végzet
 • Idézet: "Ne nézzenek így rám, én civil vagyok!"
 • Karakterlap: Kelly Reilly
 • Rang: őscivil
Re:Névtelen planéta 2
« Válasz #31 Dátum: 2013.07.30. 16:58:01 »
Alea iacta est - a kocka el van vetve, nem tehetünk mást, mint várunk a csodára, a farkasok elmenekülésére, ami csak nem akar megtörténni. Ha megesznek, legalább azzal az elégtétellel szállok farkasgyomorba, hogy én legalább tettem valamit, míg a többi töketlen ácsorgott és ötletbörzét tartott.
A távolodás jó ötlet volt, hátrálva követtem a többieket, és nem vettem le a szememet a farkasokról. Olyanok, ahogy így követnek és lesnek minket, mint a természetfilmekben, keresik a leggyengébb láncszemet a csapatban.
Végül mégsem végezzük farkaseledelként, mivel a leggyengébbnek a farkasok egy hirtelen felbukkanó a nagy négylábút választottak, aki nagyon rosszkor sétált bele a családi drámába. De inkább ő, mint mi.
- Egyetértek - válaszoltam Scottynak, besoroltam a visszavonuló csapatban, és gyakran hátrapillantva felvettem a ritmust. Ezt úgy látszik, egyenlőre megúsztuk, bár még mindig nem értem pontosan miért kell fel alá szaladgálnunk. Olvasszunk havat, nézzük meg, jó-e a víz, aztán hívjunk taxit és lépjünk le a jégsivatagból. De magyarázza ezt az ember egy csapat Indiana Jones-nak.

Mutasd a spoilert
Szállásán:
sporttáska: 3 gyakorló, sima pólók, toppok, a koszos edzőcipő, fehérneműk, takaró, kulacs, zsebkendő, Katherine Banks felszerelése, "női dolgok" és retikül(benne: laptop, jegyzetfüzetek, tollak, naplója, regények, családi fotók)

Nála:
Felszerelés: fényképezőgép a fotóstáskában (benne: plusz aksi és töltő, más alkatrészek, két 4 GB-os pendrive képekkel) - a vállán
Táskában: hálózsák, váltás ruházat, kulacs, széntabletták, egyszemélyes sátor, élelmiszer, öngyújtó, elemlámpa, bicska, francia kártya, csokoládé, rágó
Ruházat: fehér sporttopp, aláöltözött BDU (fekete), téli kabát(fehér), polármaszk (fekete), bélelt sapka (fehér), kesztyű, sál, nyaklánc, ezüst óra, katonai bakancs kapcával, fejkendő
Szerzett dolgok: "coso" és irányítója, Beretta 92SD (4x15) - zsebében és a lábszárán

A skizofrénia királynője, hisz három szerepben is járja a galaxist: Dora White őrnagy mellé idővel csatlakozott a szabadszájú civil fotós, Kelly Reilly és a járványok kanadai istennője, dr. Rachel Nightingale

Nem elérhető Isaah Tanew

 • Lucian
 • 1. szint [10 kredit]
 • Hozzászólások: 52
 • Tapasztalat: 94
 • Karakterlap: Isaah
Re:Névtelen planéta 2
« Válasz #32 Dátum: 2013.07.31. 20:59:15 »
A sok tökös katona helyett az egyik civil vette magához a kezdeményezést. Isaah megilletődve nézett a kütyüs nőre [Kelly], és várta a többiek reakcióját, de szerencsére jól fogadták a dolgot.
~ Nálunk még fegyvere se lehet a civilnek, nem hogy még használja is. ~ gondolta, és kíváncsian tekintett Kivára is, hogy vajon Ő mit szól a dolgokhoz, de az arca kifejezéstelen maradt.
Az állatok meglepődtek, és nem kezdtek támadásba, így a kis csapat útnak indult. Szinte azonnal megjelent a felmentő sereg is, egy nagy állat személyében, és a kutyaszerű lények azt kezdték el üldözni. Majd Airman [Zoli] nézett rá sokatmondóan, azonban Isaah nem tudta mire vélni a pillantást, és amíg a jelentésén tanakodott mindenki elhaladt mellette, így aztán beállt a kolléga mellé hátvédnek, hátha el is mondja mit akart jelezni a szemével. Issah úgy igyekezett, hogy egyik szemével a csapatot vigyázza, míg a másikkal teljes mértékben Kivát figyelje. 

Mutasd a spoilert
//Felszerelés: katonai ruházat, csizmájában egy katonai bicska, két Kimel AP-9
Túrazsák, két napi élelem, meleg ruha, símaszk, elsősegélycsomag, sátor, hálózsák, P90-es öt póttárral, lámpával.//
Jellem:
Gyerekkori sérüléséből adódóan nem társaságkedvelő, de akiken látja, hogy elfogadják, azokkal könnyen barátkozik. Szabadidejében rajzolni szeret legjobban, emberi arcokat ábrázol a legsűrűbben, akikkel az élete során találkozott. Azért ezeket, mert különös tehetsége van az érzelmek felismerésére, így az emberek tetteinek megértéséhez. Anyja mindig azt mondta, "Az istenek elvették az egyiket, míg adtak egy másikat." Bár azt szereti, ha megmondják neki, mit csináljon, ha forróra fordul a helyzet meghozza a saját döntését, - az aktuális vezetője hangján megszólaló sugallat hatására - általában jól. A vezetői nem csak ereje, és "szaktudása" miatt szeretik, hanem rendkívül jó emberismerő is, köszönhetően a rajzolással fejlesztett képességének.

Nem elérhető Kino

 • Végzet
 • Mesélő
 • 2. szint [30 kredit]
 • *****
 • Hozzászólások: 150
 • Tapasztalat: 0
Re:Névtelen planéta 2
« Válasz #33 Dátum: 2013.08.01. 19:57:12 »
Kelly Reilly, Kiva, Isaah Tanew, Tyler Radnor, Záray Zoli

A kis csapat minden gond nélkül el tudott "menekülni" a farkasok elől. Ha hátra néztek éppen láthatjátok, ahogy rátámadnak az újdonsült vacsorára, és még távolból is hallani az állat halálhangjait. Ahogy elhagytátok a veszélyes zónát Scott lassítani kezdett, majd egy barlang felé intett.
 - Én és Greer leellenőrizzük, hogy biztonságos e. Valahol meg kell húznunk magunkat. Jön az éjszaka - mondta, és ha felnéztetek az égre láthattátok, hogy igaza is van. A nap lemenőben volt, és csak pár óra kelhetett, hogy besötétedjen. - A többiek a barlang bejáratánál megvárnak minket. Indulás - ezzel el is indult a hegy lábnál lévő "bejárat" felé, útközben pedig ágakat és gallyakat szedett össze Greer együttműködésében.
Amikor oda értek, Ő és Greer besétáltak, majd úgy öt perc múlva Greer visszajött.
 - Jöjjenek - mondta, majd visszalépett a barlangba, ahol Scott már gyújtotta a tűzet.
A hadnagy rátok nézett.
 - Valakinek ötlet a bejárat eltorlaszolására? - érdeklődött Scott, miközben lassan a tűz kezdett begyulladni a rá rakott ágak és egy jegyzetfüzetnek köszönhetően.


Nem elérhető Isaah Tanew

 • Lucian
 • 1. szint [10 kredit]
 • Hozzászólások: 52
 • Tapasztalat: 94
 • Karakterlap: Isaah
Re:Névtelen planéta 2
« Válasz #34 Dátum: 2013.08.31. 10:22:27 »
Végre találtak egy megfelelő barlangot, amiben védve lehettek a fagyos széltől. A két tau'ri vezető ellenőrizte nincs-e odabent veszély. Ezen kicsit meglepődött, akiknél eddig szolgált, mindegyikük az egyszerű katonáikat küldték előre a veszélyes helyzetben. Egyedül Kiva volt, aki együtt ment a zsoldosaival, ezért is szerette annyira, de hogy a vezetők egyedül menjenek, ezt még Kivától se várta volna.
A veszélyes tau'ri [Greer] visszajött értük, és mire bementek, már piskáloltak az első lángnyelvek. A vékony parancsnok [Scott] kérdésére ismét felidéződtek benne annak a küldetésnek az emlékei, amikor majdnem ott hagyta a fogát. Viszont tapasztalatai alapján most végre okosnak érezhette magát, hó ellen a hó legjobb védekezés, és megszólalt.
- Vaan eléég hó a beefalazásáhooz. - és remélte, hogy Kiva nem fog rá haragudni, amiért engedély nélkül megszólalt.

Mutasd a spoilert
//Felszerelés: katonai ruházat, csizmájában egy katonai bicska, két Kimel AP-9
Túrazsák, két napi élelem, meleg ruha, símaszk, elsősegélycsomag, sátor, hálózsák, P90-es öt póttárral, lámpával.//
Jellem:
Gyerekkori sérüléséből adódóan nem társaságkedvelő, de akiken látja, hogy elfogadják, azokkal könnyen barátkozik. Szabadidejében rajzolni szeret legjobban, emberi arcokat ábrázol a legsűrűbben, akikkel az élete során találkozott. Azért ezeket, mert különös tehetsége van az érzelmek felismerésére, így az emberek tetteinek megértéséhez. Anyja mindig azt mondta, "Az istenek elvették az egyiket, míg adtak egy másikat." Bár azt szereti, ha megmondják neki, mit csináljon, ha forróra fordul a helyzet meghozza a saját döntését, - az aktuális vezetője hangján megszólaló sugallat hatására - általában jól. A vezetői nem csak ereje, és "szaktudása" miatt szeretik, hanem rendkívül jó emberismerő is, köszönhetően a rajzolással fejlesztett képességének.

Nem elérhető Kelly Reilly

 • Végzet
 • Ember
 • 1. szint [10 kredit]
 • ***
 • Hozzászólások: 77
 • Tapasztalat: 84
 • fotóriporter
 • Csapat: Végzet
 • Idézet: "Ne nézzenek így rám, én civil vagyok!"
 • Karakterlap: Kelly Reilly
 • Rang: őscivil
Re:Névtelen planéta 2
« Válasz #35 Dátum: 2013.09.03. 23:42:37 »
Ahogy szörnyetegek egyre jobban távolodtak, úgy normalizálódott a szívverésem a pánikrohamról a sima hisztiroham szintjére. Még mindig aggodalmasan hátrafordultam, akkor is mikor már csak a szörnyű hangokat hallottuk. Legszívesebben bedugtam volna a fülemet, de akkor nem hallottam volna meg egy hirtelen ránkrohanó farkashordát, így megacéloztam magam, és az előttem haladó emberre koncentráltam. Vagyis pontosabban a lába nyomára, ami olyan szépen és hirtelen jelent meg a hóban.
Az utunk most kifejezetten rövid lett, a következő pillanatban megálltunk egy barlangnál, amit a vezetőink felfedeztek, amíg mi kinn fagyoskodtunk. Ez a barlangban éjszakázás dolog olyan filmbeli, biztos vagyok benne, hogy a mélyén a barlangnak van egy óriási medve. Aki csak ránk vár.
- Akkor csináljunk iglut? - néztem kérdőn Isaahra, de elismerem, az ötletben van ráció. Nehezen fedeznek fel bennünket, de ha belülről akarnánk kitörni, nem lenne nagy akadály és gyorsan el tudnánk futni a hatalmas medve elől.
- Éééés, mi lenne, ha csak szólnánk az ugrónak, és visszamennénk a bázisra? - vetettem fel még egyszer, nem lankadó lendülettel.

Mutasd a spoilert
Szállásán:
sporttáska: 3 gyakorló, sima pólók, toppok, a koszos edzőcipő, fehérneműk, takaró, kulacs, zsebkendő, Katherine Banks felszerelése, "női dolgok" és retikül(benne: laptop, jegyzetfüzetek, tollak, naplója, regények, családi fotók)

Nála:
Felszerelés: fényképezőgép a fotóstáskában (benne: plusz aksi és töltő, más alkatrészek, két 4 GB-os pendrive képekkel) - a vállán
Táskában: hálózsák, váltás ruházat, kulacs, széntabletták, egyszemélyes sátor, élelmiszer, öngyújtó, elemlámpa, bicska, francia kártya, csokoládé, rágó
Ruházat: fehér sporttopp, aláöltözött BDU (fekete), téli kabát(fehér), polármaszk (fekete), bélelt sapka (fehér), kesztyű, sál, nyaklánc, ezüst óra, katonai bakancs kapcával, fejkendő
Szerzett dolgok: "coso" és irányítója, Beretta 92SD (4x15) - zsebében és a lábszárán

A skizofrénia királynője, hisz három szerepben is járja a galaxist: Dora White őrnagy mellé idővel csatlakozott a szabadszájú civil fotós, Kelly Reilly és a járványok kanadai istennője, dr. Rachel Nightingale