Szerző Téma: Bannercsere  (Megtekintve 7432 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Adminisztrátor

 • Adminisztrátor
 • 1. szint [10 kredit]
 • *
 • Hozzászólások: 44
 • Tapasztalat: 0
 • Alapító webmester
Re:Bannercsere
« Válasz #60 Dátum: 2011.09.26. 20:18:05 »
A Silvermoon és a Római háborúk oldalakat betettem a társoldalak közé. Kérlek, ti is tegyétek a Mulival ugyanezt.
Köszi
Sam

Izzie

 • Vendég
Re:Bannercsere
« Válasz #61 Dátum: 2011.11.08. 18:42:33 »
Sziasztok!

Az oldalunk elköltözött, kérlek, cseréljétek a linket! Köszönöm! :)


Lois

 • Vendég
Re:Bannercsere
« Válasz #62 Dátum: 2011.12.06. 20:10:21 »
Sziasztok!

A Metropolis (metropolis.szerepjatek.eu) átköltözött a hungarianforumra. Örömmel vennénk egy ismételt bannercserét, ha benne vagytok!

Itt a bannerünk:

A Világnak mindig szüksége volt Hõsökre! Most Rajtad a sor, hogy barátaid oldalán megmentsd a Világot a pusztulástól, vagy legádázabb ellenfelükként a végsõ csatában felülkerekedj rajtuk! Superman, Batman, a Zöld Íjász, a Lámpások (egyszóval az Igazság Ligája) mellett, vagy Joker, Poison Ivy és Harley Quinn oldalán veszel részt a kalandokban?  Itt az ideje, hogy kiválaszd ki mellett harcolsz! Csatlakozz! Metropolis Rád vár!

Abe Ellis

 • Vendég
Re:Bannercsere
« Válasz #63 Dátum: 2012.01.15. 19:59:28 »
Sziasztok.

Az oldalunk elköltözött. Kérlek, cseréljétek a linket.A Stargate csodálatos világába vezet minket ez az oldal, a nagyrészt SWhunból megismert minőségien dolgozó és vezető csapat. Lenyügözően sok információ, remek design, kellemes játék és amúgy is menjetek játszani! A történet jelenleg alternatív, ugyanis minden faj játszható a sorozat történéseivel ellentétben. Mindkét Galaxis a Tejút és a Pegazus galaxis is játszható terület. Lenyügözően sok információ, remek design, kellemes játék és játékosok vannak az oldalon
.

Halál

 • Vendég
Re:Bannercsere
« Válasz #64 Dátum: 2012.02.08. 20:34:32 »
//Üdv!
Az Alien vs. Predator: War-tól vagyok és szeretnék banner cserét az oldalatokkal. Már felkerestelek titeket egyszer, akkor még Szentháromság néven futottunk. De új nevet vettünk fel. Természetesen mi is kitesszük a ti oldalatokat.//
Az oldal a három Predator, két AvP és első három Alien filmre épül, a hozzájuk kapcsolódó, könyvekre, képregényekre és játékokra.


Az oldal az Aliens könyv trilógia után játszódik. Az idegenek egy év alatt elfoglalják a Földet, hála az őket istenként imádó fanatikus szektásoknak. További más bolygók is megfertőződnek. Az emberiség kénytelen végignézni saját halálát.
Vagy mégsem? Az emberi faj közel fele az idegennek martalékául vált. De ezek után is széthúzás és önös érdekek hajhászása jellemzi az emberiséget.

Ahol háború ott préda. Ez okból jöttek a predatorok mindig a Földre, az ember miatt, vadászni rá. Most hogy az idegenek olyan mértékben elszaporodtak, köszönhetően az ember kapzsiságának, így a galaxis eme része roppant kitűnő „vadászmezővé vált”. De még nem sejthették, hogy saját fajukon belül is hatalmas ellentétek volnának, mik egyes vadászokat saját fajuk ellen fordít. Másokat pedig… olyanra mit eddig elképzelni sem tudtak.

De alig páran ismerik csak a felszín mögött uralkodó erőket. Azokat, amik mind ezt okozták. Ezt a totális háborút…

Eliza

 • Vendég
Re:Bannercsere
« Válasz #65 Dátum: 2012.03.24. 19:44:51 »
Sziasztok
Szeretnénk egy banner cserét, a ti bannereteket már kiraktuk :)

[center][img]http://i42.tinypic.com/209io12.jpg[/img]

[code]http://demonicdance.newfreeforum.com

Ördögi Tánc

Gyere és nézd be New Orleans nyüzsgő városába, ahol a kultúrák megférnek egymás mellett a görögtől ,franciától, indiántól kezdve szinte mindent megtalálsz.
Az emberek tudatlanságban élik életüket a körülöttük igen csak mozgalmas világban, hiszen vadásznak rájuk, de az istenek által elmaradottnak hitt halandók boldog tudatlanságban élik életüket. Az élni vágyó apolliták vérre, és lélekre vadásznak köztük addig, amíg egy vadász őket vadássza le.

Lépj közénk, táncolj velünk, kalandozz akár vadászként, vagy áldozatként, de akár vívhatod a saját harcodat is Katagariai és Árkádiai csoportban, ahol állatként eshetsz neki a másiknak.

[/center[/code]

Adam Cross

 • Vendég
Re:Bannercsere
« Válasz #66 Dátum: 2012.04.05. 18:07:13 »
Hello

Banner csere ügyben jöttem ide....

Ez egy Star Trek témájú oldal, és szükségünk lenne némi beindulásra :D
Remélem elfogadjátok a társoldalságot.

Köszi: Adam

Részletek:

"A 25. Században járunk. A nagyhatalmak segítségre szorulnak. A tagok sorra lépnek ki a Federációból egy még a Dominium-nál is veszélyesebb faj miatt. A ránktörők titokban artják kilétüket. Egyenlőre.
 Az alapítótagok közül, csak az Andóriaiak tartanak ki a szövetség mellett. Nem is kérdéses, hogy az emberiség legnagyobb baráti világa, az Andor.
 Az idegenek megfélemlítéssel és kis, álcázott, terrorakciókkal kényszerítik a fajokat a szövetség elhagyására és ezzel szépen lassan felbomasztva társadalmunk alapját, a az Egysűlt Bolygóg Federációját. Kétséges, hogy meddig tarthatunk ki.

 A Vulcan-iak, belharcok miatt előbb kiléptek akiket a Tellariták követték az idegen fenyegetés hatására, majd baráti világok tucatjai hagyták maguk mögött a múltjukat. Összesen, 25 bolygó maradt meg, azok is elszórtan, kisebb-nagyobb csomókban.

 A történet folytatását egyenlőre nem fedem fel, mert az átélni kell és nem elolvasva lépni tovább."


Banner:


Amint válasz érkezik, rögtön teszem is ki a bannereteket :D

Köszii mégegyszer:

Adam

Adam Cross

 • Vendég
Re:Bannercsere
« Válasz #67 Dátum: 2012.04.05. 18:15:46 »

Castor

 • Vendég
Re:Bannercsere
« Válasz #68 Dátum: 2012.04.11. 13:30:31 »
Üdvözletem a Staff felé!

Banner csere ügyben jöttem, természetesen. Elolvastam a Bannercsere program leírását, és ha még mindig működnek az ott leírtak, akkor én külön szeretném kiemelni, hogy örömmel helyezzük el az oldalatokat a főoldalunkon, természetesen, amennyiben ezt indokoltnak látjátok, és az általunk alkalmazott főoldali reklám elnyeri a tetszéseteket. De ez csak egy opció, az egyszerű cserét is szívesen fogadnánk.

Kérlek benneteket, hogy a továbbiakról e-mailben beszéljünk a kölcsönös egyszerű átláthatóság érdekében :) A kapcsolattartó címünk: northstarfrpg@gmail.com

Az oldalunk címe: http://northstar.forumr.net (az eddigi hirdetéseket a fórumba belépve találjátok egyelőre)

Figyelmeteket, válaszotokat előre is köszönöm!
Az NS Staff nevében - Castor

Nubet

 • Vendég
Re:Bannercsere
« Válasz #69 Dátum: 2012.04.13. 14:24:05 »
Üdv! Én vagyok a Star Trek In Future adminisztrátora és szeretném ha banner cserét ,cserélhetnénk és társoldalakak lennénk ennek a nagyszerű szerepjáték oldalnak!

http://startrekinfutur.ucoz.com/

Star Trek In Future
Alapszituáció(ami még változhat,a fórum története köré épít és ez alapján válassza meg a küldetéseit is):
Föderáció:29 század.(2400)A Föderáció elkezd védekezzni mert a Klingon ,Romulán és Gorn nagyhatalmak úgydöntenek hogy nem elég nekik a területük így elkezdenek terjeszkedni a galaxisban mind-e közben a Föderáció rákényszerül még a régi leszerelt tisztek újból besorozásába is hogy megtudják védeni a Föderációt,mind-e közben új hajó típust is alkot ezáltal a Föderáció mégpedig a Callestial típust amely elég erős és képes elég nagy támadásokat visszaverni.A Flotta felszereli új technológiákkal a régebbi hajókat is amiket besoroznak.Új pajzs és fegyver technológiát használnak ezáltal.

Klingonok:Megakarják hódítani a régi elvett területeiket a Flottától újból nagy hatalom akar lenni ezáltal hadat üzennek a Flottának és megszegik az erről szóló egyzményeket.

Romulánok:A Romulusz és Rémusz bolygó leszármazaodtjai.(Lásd:St XI). Megpróbálnak egy olyan nagyhatalmat létrehozzni a galaxisban amely nem épül egyik faj szövetségére sem, sem a Föderáció sem a Klingonok és sem más faj szöveteségére. Újból elkezdik építeni a fajuk leszármazodtjai az új Birodalmat...

http://www.youtube.com/watch?v=GmtsOEeYeCM&feature=player_embedded

Bannereink megtalálhatóak itt:
http://startrekinfutur.ucoz.com/forum/10-154-1

Amelyik megfelel az oldalnak annak a bannerképnek a linkjét küld el nekem és utánna visszaküldöm a banner linket!

Üdv:Nubet -Star Trek In Future adminja

Adam Cross

 • Vendég
Re:Bannercsere
« Válasz #70 Dátum: 2012.05.09. 19:13:40 »
Hello.
Megint én vagyok, most viszont, nem egy szokványos társoldalság ügyében jövök.
Nem tudom, ismeritek-e a HGF-et (Hungarian Gamer Fleet), az egy nagy játékos "Klán", aminek pár ember körében nincs túl jó híre ahogy hallottam, főleg a vezetőség miatt. Nem is szaporítom tovább a szót, mert nem miattuk jöttem, hanem ebbe a Klánba tartozott/tartozik egy "Hungarian RPG-X Divizió" nevű klán, de inkább csoportnak mondanám. Ebből a csoportból, pár taggal kiváltunk, főleg vezetőségi és a HGF által biztosított szerver problémák miatt és megalapúlt a HSRC (Hungarian Sovereign Roleplaying Corps).
Lényegében ugyanazzal foglalkozunk, főleg Sci-Fi témában. Mivel rajtam keresztül, tartozik hozzánk FRPG oldal is, így gondoltam, köthetnénk társoldalságot.
Az oldal linkje: Hungarian Sovereign Roleplaying Corps]http://hsrcorps.tk/news.php]Hungarian Sovereign Roleplaying Corps

A Bannerünk....


A választ, előre is köszi....
Üdv: Adam  (Star trek Resumption Admin és HSRC vezetőségi tag)

Lois Lane

 • Vendég
Re:Bannercsere
« Válasz #71 Dátum: 2016.06.22. 08:55:28 »
Sziasztok,

régen már a társoldalatok voltunk, most szeretnénk kicsit újraéledni :)
A régi Smallville FRPG-ről van szó, ami most Metropolis FRPG néven nyitná meg újra a kapuit. Kicsit másabb, mint régen volt, mert már nem ragaszkodunk a sorozat történéseihez (hiszen fölösleges is lenne), és a DC Univerzumból (meg persze kellő átalakítással máshonnan is) bármilyen karakter indítható. Jelenleg Batman és barátai vannak többségben :) (bár, a többség relatíve kevés játékos, de nem adjuk fel :) )

Ide rakjuk ki a bannert :)? Ha igen, akkor Ő lenne az :) és szívesen várnám a Ti bannereteket :)

[center][url=http://www.metropolis.hungarianforum.com][img]http://i483.photobucket.com/albums/rr196/Aliasanna/metro_banner1.jpg[/img][/url]

[i][b]A Világnak mindig szüksége volt Hősökre! Most Rajtad a sor, hogy barátaid oldalán megmentsd a Világot a pusztulástól, vagy legádázabb ellenfelükként a végső csatában felülkerekedj rajtuk! Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Macskanő, a Zöld Íjász, a Lámpások esetleg Aquman mellett, vagy Joker, Poison Ivy, Slade Wilson és Harley Quinn oldalán veszel részt a kalandokban? Itt az ideje, hogy kiválaszd ki mellett harcolsz! Csatlakozz! Metropolis és az Univerzum Rád vár![/b][/i][/center]

[center][i]Újranyitási akciónk keretében DC karakter igénylése esetén eldöntheted, hogy szuper kütyükre, lakásra, egyebekre beváltható pontokat szeretnél kapni, avagy egy extra képességgel ruházod fel karakteredet! Gyere és válaszd ki alteregodat![/i][/center]