Szerző Téma: Félút állomás  (Megtekintve 9535 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Merlin

 • Mesélő
 • 7. szint [280 kredit]
 • *****
 • Hozzászólások: 2 719
 • Tapasztalat: 1145
 • Kalandmester
Re:Félút állomás
« Válasz #90 Dátum: 2011.01.28. 20:45:53 »
Ellis viszonozta a köszönést és tisztelgett mellette.
- Abraham Ellis ezredes, az Apollo parancsnoka. Örülök, hogy személyesen is megismerhetem, százados!
Mondta, majd levette kezét a homloka közeléből.
- Pihenj, katonák!
Utasított mindenkit, ezt követően a pulpitushoz állt.
- Nos, nem vagyok a szavak embere, ahogy a legtöbb katona. Ezért rövidre fogom a beszédet. Kérem álljanak Sheenard százados mellé Peck hadnagy, Dr. Beckett, Dr. Lee és a többiek.
Míg ez megtörtént, addig Ellis elővadászott egy papírt.
- Nem százados, nem Én voltam.
Súgta oda Peck Cherylnek, majd Ellis felnézett.
- Pár nappal korábban idegenek behatoltak a Midway állomásra és elfoglalták volna azt, ha nincsenek-e bátor emberek. Sokan meghaltak a harcban, katonák és civilek egyaránt, ám önfeláldozásukkal milliárdok életét mentették meg.
Elhallgatott, majd folytatta.
- Montgomerry főtörzsőrmester és csapata! Önök a tengerészgyalogság kiemelkedő katonái, ha nincsenek a bázison, most lehet nem itt ünnepelnénk. Köszönettel tartozunk maguknak!
Elhallgatott, majd a két doktorra nézett és nekik kezdett beszélni.
- Dr. Carson Beckett és Dr. Bill Lee! Önök ismét bizonyították szakmai hozzáértésüket! Az köszönöm, hogy a program részesei! Önök is nagy segítségei voltak a csapatnak a bázis vissza foglalásánál.
Ezt követően a hadnagyra nézett.
- Templeton Peck hadnagy! Örömömre szolgál, hogy ezeket Én tűzhetem fel magára. Az Amerikai Hadsereg nevében előléptetem századossá!
Mondta, majd elhagyta a pulpitust és lecserélte a vállán lévő rangjelzést, ezt követően visszasétált a pulpitushoz.
- Cheryl Sheenard százados, kérem lépjen előre egyet a sorból. - amint ez megtörtént folytatta. - Ön a kötelességein felül teljesített. Újonc még a programba és máris olyan dolgokkal nézett szembe, amiről álmodni sem mert. Sajnos ezen a napon meg is sérült, igen súlyosan. Ezért átadom önnek a Bíbor szív kitüntetést.
Lépett előre, majd átnyújtotta a századosnak a kis dobozkát, melyben ott volt George Washington arcképével ellátott díj. Ezután kezet rázott vele, majd visszatért a pulpitushoz.
- Ám értékelni kell a munkáját is. A bátorságáért, a jó döntéseiért, illetve a kötelességein felüli teljesítésért, Henry Hayes, az Amerikai Egyesült Államok elnöke kitüntetésben részesíti Önt! Az ő nevében adom át Önnek a Hadsereg dicsérő érméjét.
Fejezte be, majd újra lelépett a pulpitusról és feltűzte a századosra a kitüntetést, illetve a szalagsávot. Ezt követően mindenki tapsolni kezdett neki, majd szép lassan elhallgattak.
- Leléphetnek!
Mondta Ellis ezredes befejezésképpen.

Mutasd a spoilert
« Utoljára szerkesztve: 2011.01.29. 02:07:22 írta Jan Templar »

Nem elérhető Cheryl Sheenard

 • CSKP
 • Ember
 • 1. szint [10 kredit]
 • ***
 • Hozzászólások: 75
 • Tapasztalat: 141
 • Karakterlap: Cheryl Sheenard
 • Rang: Százados
Re:Félút állomás
« Válasz #91 Dátum: 2011.01.30. 21:25:37 »
Cheryl vigyázzállásban figyelte az eseményeket. Mikor bemutatkozott a pulpituson lévő fekete emberke, akkor ugrott be, hogy ezt a nevet hallotta, miután a lidérc táplálkozott belőle és ő csak feküdt a földön.
A százados és a többiek is felvehették a pihenő állást, így kicsit megkönnyebbült.
Ezután társai mellé álltak, eleresztett nekik egy apró mosolyt, addig a parancsnok előhalászott egy papírt, amiből nagy valószínűséggel fel fog olvasni.
Peck hadnagy állt mellette és a fülébe suttogta kérdésére a választ, miszerint a meglepetés partyt nem ő szervezte, majd Ellis elkezdte mondókáját.
A százados körülnézett a teremben, mindenki feszült csendben figyelte a kis kopasz ezredest.
Reménykedett, hogy most talán végre meg tudja, hogy mi az ördög volt ez, és mi történt vele valójában. Csak egy rövidke mondatban felvázolta, amit Cheryl is észrevett, hogy idegenek hatoltak be a bázisra, Ba’al a Kull harcosaival, Michael és Axl vezette Lidérc csoport.
Montgomerryt és vérebeit megdicsérte, majd a két kedves kis dokihoz intézte ugyancsak elismerő szavait.
Ezután a hadnagy következett, Cheryl legszívesebben elfüttyentette volna magát, - de az nem menne a katonai protokollhoz - mikor kimondta az egyik legszebb szót egy katona életében, az előléptetést. Peck hadnagy mától Templeton Peck százados és megkapta új rangjelzését.
- Gratulálok Peck százados – mondta halkan, míg Ellis visszatért a helyére és a következő szavait már Cherylhez intézte, kopasz homlokán alig észrevehetően megcsillant pár izzadtságcsepp.
A százados előrelépett, hátha most már tényleg meg tudja mi történt itt, de egyenlőre csak annyit hallott, hogy súlyosan megsérült, ami nem volt újdonság számára, hiszen bevillanásaiban műtőben is feküdt.
Nagy örömére megkapta a Bíbor szívet, ami gyönyörű kitüntetés a maga nemében, az ezredes lelépett hozzá és átadta a dobozkát, amiben a szívecske rejtőzött George Washington arcképével, utána kezet fogott vele és visszalépett a pulpitusra.
- Köszönöm Uram – válaszolt katona módjára.
De még nem volt vége az összejövetelnek, következett Cheryl egójának ismételt feltúrbózása, ami már így is néha az egekbe szökik.
Megkapta munkájáért és teljesítményéért Henry Hayes Amerika elnökétől a Hadsereg dicsérő érméjét, amit feltűzött rá az ezredes. Miközben tapsoltak a teremben lévők Cheryl meghatódott és alig jöttek ki száján a szavak.
- Ismételten köszönöm Uram – mondta és szalutált.
Miután elhallgattak, befejeződött a kitüntetés áradat és mindenki mehetett vissza a dolgára. A százados gratulált a dokiknak is majd megbökdöste Peck rangtársát.
- Peck százados felvilágosítana, hogy mi történt itt, és hogy lettem majdnem olyan fiatal, mint egy érettségiző? Meg a 15 perces féregjárat utazás és az idegen hajó, aki odakint tanyázott az űrben és mit akartak a betolakodók? – kérdezte – Láttam egy sárgaszemű Lidércet magam felett, nem beszélve egy kislányt, aki lesugárzott magukhoz.
Az apját inkább nem említette, már így is lököttnek nézik néha.

Mutasd a spoilert
2837

3 pontos hsz
« Utoljára szerkesztve: 2011.08.30. 14:09:29 írta Evan Lorne »
"Igazából sosem növünk fel, csak megtanuljuk, hogy hogyan kell viselkedni nyilvános helyen. (Bryan White)"

Beretta, három póttár
P-90, három póttár
2 adag C4, detonátorral és időzítővel
katonai kés
Hátizsák: hálózsák, matrac, téli ruházat, tűzszerszám, zseblámpa, termosz, kulacs vízzel és 4 napi hidegélelem.

Nem elérhető Merlin

 • Mesélő
 • 7. szint [280 kredit]
 • *****
 • Hozzászólások: 2 719
 • Tapasztalat: 1145
 • Kalandmester
Re:Félút állomás
« Válasz #92 Dátum: 2011.02.04. 08:57:08 »
- Az idegen hajó, ami odakint tanyázott már a Földön is megfordult. Az okát még nem tudjuk, remélhetőleg Dr. Daniel Jackson rájön, hogy mit is akartak.
Válaszolt az egyik kérdésedre, majd folytatta.
- A betolakodók igen rosszkor jöttek. Két galaxis legerősebb ellenfelei egy helyen... Már csak a Lucian szövetség hiányzott. Atlantiszt és a Csillagkapu Parancsnokságot akarták elfoglalni. A féregjárat utazás a Pegazus-galaxisba/ból a Tejút-rendszerbe, mindig 15 percet vesz igénybe.
Mondta és végül rátért a végső kérdésre.
- Azért lett ilyen fiatal, mert egy Lidérc vissza adta magának az éveit. Nem önszántából, egy Goa'uld megszállta az árnyat és hosszas csata után, át vette az irányítást egy rövid időre. Sajnos, csak Önre volt ideje.
Fejezte be a százados, végül a tejúti kapu forogni kezdett.
- Felsőbb utasításra, Ön nem megy Atlantiszra, asszonyom. Ég önnel, remélem még láthatom!
Ezzel szalutált, majd hátat fordított és elindult a pegazusi kapu irányába. A tejúti kapuból néhány másodperc múlva egy nagy víztócsa szállt ki, majd húzódott vissza. A féregjárat aktív volt...

Nem elérhető Cheryl Sheenard

 • CSKP
 • Ember
 • 1. szint [10 kredit]
 • ***
 • Hozzászólások: 75
 • Tapasztalat: 141
 • Karakterlap: Cheryl Sheenard
 • Rang: Százados
Re:Félút állomás
« Válasz #93 Dátum: 2011.02.04. 13:38:09 »
Cheryl megkapta kérdéseire a választ Peck századostól. Csak sejtése volt arról, hogy az idegen hajó, ami az állomás mellett tanyázott azoké volt, akik a kislányt küldték, hogy a százados legyen a postásuk. Gondolatban megveregette a vállát, hogy beletrafált a Lidércek és Ba’al itt létének okába.
- Kik? Lucian Szövetség? – kérdezte, de nem is várt választ, majd megkérdezi a Parancsnokságon valakitől.
Majd fény derült visszakapott fiatalságának a módjára is. Jól emlékezett, hogy egy lidércet látott, világító szemekkel. Kicsit csodálkozott, hogy egy goa’uld képes belemenni egy zombi kinézetű életelszívóba, de amin keresztül ment itt a Midwayen, már lassan semmin sem lepődik meg. Sajnálta azokat az embereket, akik nem élték túl az állomás lerohanását, és rosszul érezte magát, mivel biztosan lett volna nála fontosabb ember is, akin segíthetett volna az a vegyes személyiséggel rendelkező lény.
Miután Peck befejezte felvilágosító óráját, elkezdett az egyik kapu forogni. Hogy melyik átjáró volt, azt Cheryl nem tudta, de a százados tájékoztatta, hogy nem Atlantiszra megy, így nem volt nehéz kitalálnia, hogy a tejúti kapu aktiválódik.
- Viszlát Peck százados, sok szerencsét – érzékeny búcsút vett kísérőjétől és visszafordult a kapuja felé. Az utolsó ékzár is bekattant és a már ismert kék pocsolya jelent meg Cheryl előtt.
~ 15 perc mi? Molekuláimra esek szét és elég hosszú ideig, úgy is maradok, még jó, hogy mindenem visszakerül a helyére, és nem cserélődik fel a karom a lábammal, mikor kiesek a másik oldalon ~
A százados, - egyik kezében a dobozkával, ami a Bíbor szív kitüntetését tartalmazta, - megfogta másik kezével a bőröndjét és felsétált a rámpán, megállt a nagy kékség előtt.
- Itt is voltam….., de már ideje haza menni….. – becsukott szemmel lépett be a pocsolyába, maga után húzva guruló csomagját.
Mutasd a spoilert
1820

2 pontos hsz
« Utoljára szerkesztve: 2011.08.30. 14:10:03 írta Evan Lorne »
"Igazából sosem növünk fel, csak megtanuljuk, hogy hogyan kell viselkedni nyilvános helyen. (Bryan White)"

Beretta, három póttár
P-90, három póttár
2 adag C4, detonátorral és időzítővel
katonai kés
Hátizsák: hálózsák, matrac, téli ruházat, tűzszerszám, zseblámpa, termosz, kulacs vízzel és 4 napi hidegélelem.

Nem elérhető Merlin

 • Mesélő
 • 7. szint [280 kredit]
 • *****
 • Hozzászólások: 2 719
 • Tapasztalat: 1145
 • Kalandmester
Re:Félút állomás
« Válasz #94 Dátum: 2011.02.08. 20:57:12 »
//Folytatás: CSKP - Indítócsarnok
Köszönöm a játékot, Cheryl!
Jan
//

Nem elérhető Brice Norman

 • Daedalus
 • Ember
 • 1. szint [10 kredit]
 • ***
 • Hozzászólások: 27
 • Tapasztalat: 20
 • Karakterlap: Brice Norman
Re:Félút állomás
« Válasz #95 Dátum: 2011.07.07. 15:45:22 »
//Előzmény: Föld > CSKP > Indítócsarnok//

Nos, rövidebb utazásra számítottam. Fogalmam sem volt, meddig tartott, de jóval tovább, mint múltkor, pedig még a simát sem szoktam meg. Hányinger kerülgetett és szédültem. Szemben velem, egy másik fajta kapu volt, mint amilyet odahaza láttam.
~ Egy év alatt volt alkalmam sóvárogva bámulni az indítócsarnokban.
Valaki segített eljutnom a legközelebbi mosdóhoz, ahol könnyíthettem magamon.
~ Na ez jól kezdődik.
Kaptam egy pihenőszobát, ami nem volt túl nagy, de fel volt szerelve tévével, dvd-lejátszóval, könyvekkel, filmekkel, számítógéppel és egy ággyal.
~ Minden földi jó, amit az előttem itt jártak már kiharcoltak maguknak.
A temetésem óta nem aludtam olyan jót, mint ezen a kényelmetlen ágyon. Miután kipihentem magam, elindultam körbenézni az állomáson. Megismerkedtem Kavanoughval, az állomás citromot nyelt ideiglenes vezetőjével. Addig sikerült faggatnom, míg elmesélte, nemrég milyen veszélybe került az Odyssey miatt az állomás. Rajta lógtam, mikor ellenőrizte az ugrókat, végül már beletörődött a jelenlétembe, és önként vitt el a kilátóba, ahol két galaxis fénye ragyogja be a horizontot. A Pegazus kisebbnek tűnt, mint kiderült, valóban az, egy törpegalaxis. Azt is megtudtam, hogy miért van itt két kapu, és miben különböznek. Egy kicsit sikerült felednem a magam gondját-baját, és tanultam pár dolgot a CSK-történelemről egy olyan öreg rókától, mint Kavanough.
Egy újabb menetrendszerű jelentéstételnél megnyílt a kék kapu, én pedig elbúcsúztam megszelídített kollégámtól, és egy újabb hajmeresztő utazásra készülve belemerültem az örvénybe.

//Folytatás: M35-117 > Atlantisz > Indítócsarnok//

2 pontos hsz
« Utoljára szerkesztve: 2011.08.30. 14:11:04 írta Evan Lorne »
Nem tudok haragudni rád, de hálás sem vagyok. Miattad folytatnom kell, hiszen a te vendéged vagyok már csak e világon. Úgy érzem, itt vagy még valahol, és arra tettem fel az életem - az életed -, hogy bárhol is legyél, bármilyen mélyre kell is ásnom, megtalállak, és visszaszolgáltatom, ami a tiéd.

Nem elérhető Merlin

 • Mesélő
 • 7. szint [280 kredit]
 • *****
 • Hozzászólások: 2 719
 • Tapasztalat: 1145
 • Kalandmester
Re:Félút állomás
« Válasz #96 Dátum: 2011.08.22. 20:01:52 »
Jurij "змея" Mihailov és Sinistra Wasquez

A Csillagkapuból kilépve a Félút állomás indítócsarnokában találtátok magatokat. A Csillagkapu mögöttetek pár pillanat múlva deaktiválódott, és már jött is rádió üzenet.
 - Mihailov százados, Dr. Wasquez. Készüljenek az út második részére. Máris tárcsázzuk az Atlantiszt - mondta a vezérlőben lévők egyike.
Erre a Pegazusi kapu tárcsázni kezdett. A csillagképek egyesével végigfutottak a belső gyűrűrészen, majd megálltak a helyüknek kijelölt ékzárnál. A hetedik szimbólum helyre kerülése után a Csillagkapu aktiválódott, és megjelent az eseményhorizont.
 - Induljanak - hangzott újra a technikus hangja.


//Folytatás: Atlantisz > Indítócsarnok.//

Nem elérhető Jurij "змея" Mihailov

Re:Félút állomás
« Válasz #97 Dátum: 2011.08.23. 06:21:18 »
Jurij átlép a kapun és nemsokára megérkezik a doktornő is. A csillagkapu tava pár pillant múlva elenyészik, de még felocsúdni sincs idő és máris felkérik a párost, hogy induljanak. Ennek bizonyításképpen már forogni is kezd az ősi gyűrű és a szimbólumok egymás után villannak fel.

- De nagyon sürgős, nem tudok szétnézni sehol, mindig ez a rohanás. - bosszankodik Jurij halkan, majd megvárja amíg biztonságos lesz a csillagkapun való átjutás. Aztán sóhajt egyet és tovább indul újra, maga mögött hagyva a Félút állomást.

//Folytatás: Atlantisz > Indítócsarnok.//

1 pontos hsz
« Utoljára szerkesztve: 2011.08.30. 14:11:47 írta Evan Lorne »

Jellem:
Nem nagyon érti a viccet és nem is nagyon bírja. Fegyelmezett, betartja az utasításokat, de ha úgy ítéli meg eltér tőlük. Nem egyszer ez mentette meg az életét, igaz, volt, hogy ez hozta meg néha a végzetét is. Nem igazán bízik senkiben meg, sosem voltak barátai, eléggé antiszociális. Viszont a bajtársiasság nagyon erős benne, tehát, ha csapatban van, mindenképpen megpróbálja megvédeni őket és kihúzni a társakat a bajból. Modora nyers, de lényegre törő. A nőket, akik rászolgálnak egyenrangúnak tekinti, a többinek el kell nyernie az ő által felállított szintet, addig nem foglalkozik velük. Családja, barátai és párja nincsen, de nem is gondolkodik ilyenben. Ő a parancsnak él, valószínűleg egy parancs miatt is fog meghalni.

Felszerelés:
Terepszínű BDU
Hátizsák: 2 napi élelem, 1 kulacs víz
Fegyverek:
- Glock 37 + 5 tár
- MP5 A4 + lézeres irányzék + nappali távcső + taktikai lámpa + hangtompító +5 tár
- 3 dobókés
- katonai túlélőkés
- 2 villanógránát
- 2 füstgránát

Nem elérhető Merlin

 • Mesélő
 • 7. szint [280 kredit]
 • *****
 • Hozzászólások: 2 719
 • Tapasztalat: 1145
 • Kalandmester
Re:Félút állomás
« Válasz #98 Dátum: 2012.01.11. 12:41:40 »
Vyleaus

A tárcsázás sikeres volt, a kapu aktiválódott, te pedig elhagyhattad a Parancsnokságot. Az utazás hosszabb a megszokottnál, azonban hamarosan a Félút Állomáson találod magad. A hangszórókból egy férfihang szól:
– Üdvözlöm, Vyleaus, Dr. Kavanagh vagyok. A Földről már értesítettek, hogy érkezni fog. Kérem, tegye le a hajót, biztonságos helyre, a kaputól kissé távolabb, addig én is ott leszek.


Nem elérhető Vyleaus

 • Alteran
 • 1. szint [10 kredit]
 • Hozzászólások: 64
 • Tapasztalat: 27
 • Kalandor
 • Idézet: Vyleaus a valódi személyazonosságát titkolja. Ezért kilétét bizalmasan, vagy teljes titokban kell kezelnie mindenkinek, aki vele kapcsolatba kerül és megtudna róla valami személyeset!
 • Karakterlap: Vyleaus
Re:Félút állomás
« Válasz #99 Dátum: 2012.01.14. 15:41:44 »
A tárcsázás után én pedig átnavigáltam az ugrót az esemény horizonton. Mikor kiléptem a túloldalon, már az űr állomáson voltam a hajómmal együtt. Persze az utazás hosszabb is volt, mint amiken eddig keresztül mentem, de szerencsémre semmi gond nem volt. Végül egyszer csak egy férfi hang szólalt meg pár hangos dobozból, amit az emberek hangszórónak hívnak. Aztán egy magát Dr. Kavanagh néven üdvözölt, majd közölte, hogy szálljak le biztos távolban a kaputól, míg ide ér.
~ Fura egy hang doboz... De ez a férfi hang olyan, nem is tudom... Majd elválik... ~ Kis gondolat kalandozás után finoman letettem a gépet, úgy, hogy a pocsolya ugró orra a Pegazusi kapu felé nézzen, valamint úgy, hogy mindkét kaput lehessen használni. Utána felkeltem a pilóta székemből és elsétáltam a hajó hátulsó részlegébe és leeresztettem a kis rámpát. majd kisétáltam és karba tett kézzel az ugrónak támaszkodva vártam azt a férfit, aki beszélt korábban.
Gyözni fog ki tudja mikor küzdjön és mikor ne küzdjön

Jellem:
Barátságos, kedves és hűséges olykor még vicces is, akinek eléggé egyedi még a látás módja is. Nagyon segítőkész, de bizalmát ki kell érdemelni, mert azt nem adja könnyedén senkinek. Barátait és szeretteit feltétel nélkül nagy odaadással szerette, akikért még az életét is feláldozná. Mindig is önzetlennek ismerték a szerettei és a barátai, bármit is adott vagy nyújtott bárkinek is, sosem kért érte semmit. Ha cselekedni kellett ritkán gondolkodott, inkább a megérzéseire és a szívére hallgatott. Felismerte, ha valakit a jó vagy rossz szándékok vezéreltek. Próbált igazságos és bölcs is lenni, de ezen útobbiakban még nem igazán mentek neki. A munkáiban és a céljai elérését illetve mindig is nagyon tehetséges és kitartó volt. Olykor azonban kissé meggondolatlannak és önfejűnek is bizonyult.

Öltözet: Jelenleg fekete Atlantiszi katonai BDU ruhát visel-(Lásd: Avatár és a Banner), Barna köpeny-(Ezen ruháját korábban viselte, s most kissé ritkábban, az álcája miatt.)

Felszerelés:
1 db Földi Rádió adó-vevő
1 db Svájci multifunkciós piros színű bicska
1 db Lucian pisztoly -6 töltény / + 1 tár
1 db Beretta pisztok a benne évő tárral
A P9X-259-en található kvantum tükör vezérlje

Nem elérhető Merlin

 • Mesélő
 • 7. szint [280 kredit]
 • *****
 • Hozzászólások: 2 719
 • Tapasztalat: 1145
 • Kalandmester
Re:Félút állomás
« Válasz #100 Dátum: 2012.01.17. 11:41:55 »
Vyleaus

Dr. Kavanagh hamarosan meg is jelenik.
– Üdv, ismét. Elkísérem az egyik szállásra. Mindenkinek itt kell töltenie 24 órát, mielőtt tovább menne Atlantiszra. Kérem, kövessen. – mondja, majd elindul.
Pár perc séta után megálltok egy ajtó előtt, amit a tudós egy mágneskártyával kinyit, majd a kártyát átadja neked.
– Parancsoljon. Sajnos nem túl tágas, de ilyen rövid időt ki lehet bírni. Tájékoztatom Mr. Woolsey-t az Ön érkezéséről. Holnap ilyenkor legyen, kérem a kaputeremben. Kellemes időtöltést. – azzal magadra hagy.


//Megjegyzés: Addig írd, hogy letelt a karantén, és ismét a kapuszobában vagy. Köszönöm.//

Nem elérhető Vyleaus

 • Alteran
 • 1. szint [10 kredit]
 • Hozzászólások: 64
 • Tapasztalat: 27
 • Kalandor
 • Idézet: Vyleaus a valódi személyazonosságát titkolja. Ezért kilétét bizalmasan, vagy teljes titokban kell kezelnie mindenkinek, aki vele kapcsolatba kerül és megtudna róla valami személyeset!
 • Karakterlap: Vyleaus
Re:Félút állomás
« Válasz #101 Dátum: 2012.01.23. 16:10:39 »
Nos várakoznom nem is kellett sokáig. Rövidesen találkoztam is Dr. Kavanagh-al, aki ismét üdvözölt. Aztán elmondta, hogy elővigyázatosságból 24 órát itt kell töltenem, majd útnak indultunk. Pár perccel később megérkeztünk egy ajtóhoz, melyet egy mágneses kártyával kinyitott, majd odaadta. Végül közölte, hogy ebben a kicsiny szobában kell eltöltenem egy napot. Mivel ehhez különösebben nem lehetett mit hozzáfűzni, rövid voltam.
- Rendben. Megleszek itt. Ami Mr. Woolsey értesítését illeti, köszönöm, hogy értesíti. Akkor a legözelebbi viszont látásra.
Azzal besétáltam a helységbe és letettem a kártyát a helységben lévő kis asztalra. Aztán a szoba közepén leültem, felvettem egy meditációs pózt és lehunytam a szemem. Ezek után elkezdtem a mély meditációm, amely a felemelkedés elérésében segít. A meditáció során mondhatni látomások is gyötörtek időnként. Melyek tartalma és mondanivalói sok mindenre kiterjedtek. Persze értelmezni még nem tudom őket, hisz, némeik épp csak pillanatokra láthattam. De ezen észleléseim, persze megszokottá váltak a meditációim során... Míg meditatív állapotban voltam bár különösebben nem vettem észre, de a telekinetikus erőm is megnyilvánult és a helységben lévő mozgatható tárgyak körém öszpontosultak és a levegőben köröztek körülöttem. Mikor kinyitottam a szemem, láttam magam körül a lebegő tárgyakat, majd szép lassan a földre ereszkedtek. Majd felálltam, és mindent visszatettem a helyére. Majd megnéztem egy időmérő eszközt, mely szerint letelt a kiszabott idő. Ekkor fogtam a kártyát és kimentem a helységből, a kártyát ott hagyva. Elindultam hát a kapu terembe az ugrómhoz. Kis rövid séta után el is értem a cél helységet, épp mint legutóbb. Megfogtam az ugró falát, kicsit szemre vételeztem a hajót, majd beszálltam az űrhajómba. Odasétáltam az irányító fülkébe és leültem a pilóta székbe, aktiváltam az irányító panelt és a kom rendszeren keresztül üzentem az irányító helységnek.
- Itt Vyleaus, készen állok az indulásra.
Gyözni fog ki tudja mikor küzdjön és mikor ne küzdjön

Jellem:
Barátságos, kedves és hűséges olykor még vicces is, akinek eléggé egyedi még a látás módja is. Nagyon segítőkész, de bizalmát ki kell érdemelni, mert azt nem adja könnyedén senkinek. Barátait és szeretteit feltétel nélkül nagy odaadással szerette, akikért még az életét is feláldozná. Mindig is önzetlennek ismerték a szerettei és a barátai, bármit is adott vagy nyújtott bárkinek is, sosem kért érte semmit. Ha cselekedni kellett ritkán gondolkodott, inkább a megérzéseire és a szívére hallgatott. Felismerte, ha valakit a jó vagy rossz szándékok vezéreltek. Próbált igazságos és bölcs is lenni, de ezen útobbiakban még nem igazán mentek neki. A munkáiban és a céljai elérését illetve mindig is nagyon tehetséges és kitartó volt. Olykor azonban kissé meggondolatlannak és önfejűnek is bizonyult.

Öltözet: Jelenleg fekete Atlantiszi katonai BDU ruhát visel-(Lásd: Avatár és a Banner), Barna köpeny-(Ezen ruháját korábban viselte, s most kissé ritkábban, az álcája miatt.)

Felszerelés:
1 db Földi Rádió adó-vevő
1 db Svájci multifunkciós piros színű bicska
1 db Lucian pisztoly -6 töltény / + 1 tár
1 db Beretta pisztok a benne évő tárral
A P9X-259-en található kvantum tükör vezérlje

Nem elérhető Merlin

 • Mesélő
 • 7. szint [280 kredit]
 • *****
 • Hozzászólások: 2 719
 • Tapasztalat: 1145
 • Kalandmester
Re:Félút állomás
« Válasz #102 Dátum: 2012.01.25. 11:33:31 »
Vyleaus

– Jó reggelt, Vyleaus! – hallod Dr. Kavanagh hangját a hangszórókból. – Remélem kellemesen töltötte az időt. Már értesítettem Mr. Woolsey-t az érkezéséről, várja Önt. Tárcsázom Atlantiszt. Viszlát.
Amint befejezi a kapun sorban felvillannak az szimbólumok, és hamarosan a kapu aktív, csak arra vár, hogy áthaladj rajta.


//Megjegyzés: Kérek ide egy posztot, és Indítócsarnokba még egyet. Köszönöm.//

Folytatás: IndítócsarnokNem elérhető Merlin

 • Mesélő
 • 7. szint [280 kredit]
 • *****
 • Hozzászólások: 2 719
 • Tapasztalat: 1145
 • Kalandmester
Re:Félút állomás
« Válasz #103 Dátum: 2012.04.11. 17:55:56 »
Carl Alec Berloksony, Dr. Kavanagh (NJK)

- Franc belétek, hogy nem hagytok békén.
Dr. Kavanagh már a Földön is elég magába zárkózó ember volt, itt a senki földjén (ő inkább "Édentől a fenébe néven emlegeti) pedig még inkább azzá vált. Nem szereti az átutazókat, jól megvan egyedül. Most azonban aktiválódik a kapu, és menetrend szerint megérkezik a Föld azonosítója.
~Ez is mekkora ökörség, ki más tévedne erre, ha nem a mieink.~
A doktor úgy dönt, inkább nem üdvözli személyesen az érkezőt, van neki jobb dolga is. Sudoku kiskönyvében még van egy rejtvény, amit sehogy sem sikerül neki jól megoldania.
Carl, te a valaha létezett legunalmasabb emberi bázisra érkezel meg. A kapu lekapcsol mögötted. Nem vár rád senki, csupán a hangszórókból érkezik üdvözlő üzenet.
- Hello miszter akárki is maga! Végig a folyosón, és a második ajtó balra. Az lesz a szobája a következő 24 órában. Ha a karanténidő lejár, veszi a cókmókját, és továbbindul szépen a Pegazusba. A tusoló szemben van a szobájával, ne használja el az összes meleg vizet! És ne hagyjon rendetlenséget, nem vagyok takarítónő. Kellemes időtöltést!
A szobádat ott találod, ahol a furcsa idegen mondta, egyszerű berendezés, semmi luxus, semmi felesleges eszköz, amivel esetleg szórakoztathatnád magad a kényszerű pihenőd alatt. Hosszú és magányos napra számíthatsz, lesz időd gondolkozni kicsit, amíg itt vagy.

//Addig írd légyszíves, hogy letelik a 24 óra, és elhagyod az állomást! Köszönöm!//

Nem elérhető Carl Alec Berloksony

 • Phoenix
 • Ember
 • 2. szint [30 kredit]
 • ***
 • Hozzászólások: 129
 • Tapasztalat: 113
 • Flygvapnet tiszt/Fizikus és mérnök
 • Karakterlap: Carl Alec Berloksony
 • Rang: Százados
Re:Félút állomás
« Válasz #104 Dátum: 2012.04.11. 20:52:35 »
//Előzmények: Tejútrendszer > Föld > CSKP > Indítócsarnok.//

Carl Alec Berloksony százados kilépett a negyedórás út után a csillagkapuból, és körülnézett. A bázis ugyanolyan volt mint mikor utoljára itt járt. Semmi érdemes nem volt. A százados figyelmesen hallgatta végig Dr. Kavanagh szavait, majd megcsóválta a fejét, és szobája felé indult. Mikor belépett az alap katonai körlethez hasonlót látott meg. Semmi extra nem volt benne. Mivel a Csillagkapu Parancsnokságon már lezuhanyzott és átöltözött, így ezt most kihagyta. Inkább lefeküdt az ágyba. Szinte rögtön elaludt. Az utóbbi napokban elég sokat volt fent, és rá is ráfért már a pihenés. Nyolc órás alvás után felkelt és átnézte cuccait. Mivel a kóddal lezárt aktatáskában lévő Ős eszközön, és adatkristályon kívül semmi érdekes nem volt nála, néhány jó könyvön kívül, így nekiállt olvasni. Egy svéd könyv akadt a kezébe, amelynek már a vége felé tartott, így azt néhány óra alatt kivégezte, és visszatette a táskájába. Mivel már éhes volt, így a kantinba is elnézett, ahol a szokásos katonai kaják közül fogyasztott egy keveset, majd visszatért ideiglenes szállására. Újabb néhány órát aludt, majd úgy döntött, hogy ideje készülődni. Miközben elkészült az előző küldetésen járt az agya. Hirtelen Michelle arca is bevillant neki.
 ~ Remélem még látom ~ gondolta egy mosoly kíséretében, majd elhagyta a szobát.
A kaputerembe érve jelzett, hogy tárcsázzanak, majd átlépett az eseményhorizonton.

//Folytatás: Atlantisz > Indítócsarnok.//
Hiszek az okban! Hiszek a sorsba! Hiszek abban, hogy van nálunk nagyobb erő!

Öltözet: Fekete BDU, katonai bakancs, taktikai mellény.
Fegyverek: P-90 +2/2 póttár, M92 + 2/2 póttár, Zat pisztoly, 2 db. füstgránát.
Egyéb használati tárgyak: Azonosítókártya, rádió és füles,  Suunto d4i karóra.

Elhasznált kreditek: 25.
Fennmaradó kredtiek: 5.