Legutóbbi hozzászólások

Oldalak: [1] 2 3 ... 10
1
CSKP / Re:[22] Kantin
« Utolsó üzenet: írta Merlin Dátum 2017.11.20. 11:20:32 »
Gwyn

/Küldetés információ: Áradat/

A Főhadnagy még némiképp ismerkedett a Parancsnokság szokásaival, életével. Jelenleg reggel lévén, épp a kantinban fogyasztotta reggelijét. Bent tudósok és katonák egyaránt voltak. Mégis akadt egy szabad asztal, ahol Gwyn egyedül volt. A napok csendesek voltak, mióta visszatért előző küldetéséről. Még nem volt egy csapat tagja sem. Érezhetően felmérés alatt tartották.

Jan

A százados a liftből kiszállva a kávé illatával teli levegőben igyekezett uticélja felé. Újra itt volt a bázison, se idegen fenyegetés, se lidércek, se szörnyek, se semmi. Csak kávé és ...tömeg a katintaban...
2
További bolygók / Re:S4Z-175
« Utolsó üzenet: írta Jan Templar Dátum 2017.10.16. 20:19:26 »
A pici pókunk egymagában tüsténkedett, a pókhálóját javítgatta, én meg a gránátvetőmmel méregettem. A Tok'Ra kérésére nem használtam még, hanem vártam. A Brit különlegeseknél nem rontunk ajtóstul a házba, a türelem a mi fegyverünk. Plusz az sem mellékes, hogy most még nem volt olyan fontos lelőni azt a szörnyeteget.
~ Lehet magunkra omlasztanám a robbanással az egész épületet. ~
Futott át a gondolat az agyamon, majd Zirionra figyeltem.
- Ez a nap legjobb híre. - Mondtam.
~ Remélem be tudja valaki indítani. ~
Gondoltam, majd a pók felé néztem és kikészítettem a betárazott gránáton kívül még egyet a padlóra, plusz ki tapogattam a mellényemen a fény-hang gránátot, hogy ha kellene. - Készüljenek!
Mondtam a társaimnak és alighogy elhagyta a számat a mondat az alkalmas időre vártam. Meg vártam, hogy a barátunk megálljon hálót javítani és ahogy ez meg történt, kilőttem rá az áldást. Ahogy elhagyta a puskát, előre toltam a csövet, s betáraztam a földre tett gránátot, hogy újra használni tudjam, ha egy löveg nem lenne elég, vagy özönleni kezdenének hozzánk a picinyei.

Öltözet:
Zöld BDU
Felszerelés:
Taktikai mellény
Hátizsák + alap felszerelés + éjjellátó
M4A1 + M203 gránátvető 1/5 + távcső + hangtompító + 1/2 tár (3x31)
Mutasd a spoilert

Beretta M92 + hangtompító + 1/2 tár (3x15)
1 fény-hang gránát, 2 repesz gránát, 2 füst gránát, 2 tömb C4
3
Gumiszoba / Re:Boldog szülinapot!!!
« Utolsó üzenet: írta Xol Dátum 2017.04.10. 23:48:44 »
Nagyon szépn köszönöm Emi. :)
4
Gumiszoba / Re:Boldog szülinapot!!!
« Utolsó üzenet: írta Emilia Von Dátum 2017.04.10. 06:41:46 »
Kedves Xol/Dorn Főparancsnok!

Születésnapodon kívánok neked sok szépet,
Legyen vidám, derüs számodra az élet!
Szerencse galambja mindig feléd szálljon,
Légy boldog sokáig ezen a világon.
5
Gumiszoba / Re:Lenni vagy nem lenni...
« Utolsó üzenet: írta Emilia Von Dátum 2017.03.14. 20:06:47 »

Szia!


Azért jó, hogy feljöttél még akkor is, ha csak elköszönni. Mesélőként és Moderátorként is köszönöm, hogy kifejezésed szerint "megemberelted magad" és feljöttél és írtál néhány szót.


Én saját részről köszönöm azt is, hogy ha ugyan rövid ideig is, de mesélhettem Neked, az Áradatban. :)


Sok erőt kívánok Mindenhez és a legjobbakat az életben! :)


Dora, Rachel, Kelly - Jolly - Vanda, köszönöm azt, hogy itt voltál velünk! :)


SGL-en bármikor szívesen látunk! :)


Issitől egy nagy könnyes ölelés. Emilitől egy baráti ölelés és mosoly. A Trial-i Priméra pedig feláll és büszkén megszólal: - A döntésed elfogadom, és légy jó és kitartó életed során! - hangja emberien cseng, szeméből Amira emberi pillantása enged el. Bólintására a Pegazus-galaxis összes Flottája, akik Trial-i fennhatóság alá esnek, végig védelmezni fogják a távozót, egész az utolsó Csillagkapuig, ami Atlantiszon található.


UI: PM-ment. :)
6
Gumiszoba / Re:Lenni vagy nem lenni...
« Utolsó üzenet: írta Dora J. White Dátum 2017.03.14. 17:19:30 »
Kedves Mindenki!

Jó ideje nem voltam fenn, de végül a lelkiismeretem visszakergetett. Az életem ezen szakaszán épp a legkomolyabb hübriseim ellen próbálok küzdeni, az egyik a döntésképtelenség, a másik a halogatás.
Ebben az esetben a halogatás győzött le, mivel januárban gyorsan kiderült számomra, hogy bármennyire szerettem itt játszani, szerettem a csapatot, nem tudom tovább folytatni. Viszont nem vitt rá a lélek, hogy feljöjjek és le is írjam, bármennyire tisztességesebb is lett volna. Aztán meg annyi idő telt el, hogy már az lett volna pofátlanság, hogy feljövök. Végül mégis megembereltem magamat, hogy legyen egyfajta lezárás.
Távozásom oka az élet, az egyetem véghajrához közeledik, előző félévben nyelvvizsga vitte el minden időmet, ebben pedig a munka, a vállalt pozícióim és a barátom. Olyan fáradt és figyelemhiányos voltam, hogy már nem volt öröm annyira a játék mint régen, nem volt ihlet. Nagyon köszönöm a rengeteg élményt amit nyújtottatok. Most nézem, hogy 2010-ben regisztráltam, ez HÉT ÉVE VOLT. Gimi elsőtől  eljutottam egyetem negyedévig.  :katona:

Ezennel búcsúzom Dora White őrnagytól, aki hűségesen szolgált a Phoenixen, de sajnos a magánélete kevésbé volt boldog mint főnökének, mivel Willtől két év házasság után elvált, kapcsolatuk nem bírta ki a távoli küldetéseket. A munkájába keresett vigaszt és meg is találta, úgyhogy mondhatjuk, hogy elégedett életet élt. Rachel doktornő munkamorálja is intenzív volt, sajnos Atlantiszról személyi konfliktusok miatt áthelyezték az új Epsilon bázisra, mondhatjuk, hogy rossz emberrel került mélyebb kapcsolatba. Az Epsilonon megbecsült vezetője volt az orvosi osztagnak, a környező bolygók lakosságának sokat segítettek és számos áttörő felfedezést tettek, viszont 2022-ben egy tűzharc során egy polgárháborús övezetben sajnos lelőtték. Kelly fotósunk egész jól viselte magát a Végzeten, meglepő módon Kivával barátságnak is mondható kapcsolatot építettek ki, olyannyira, hogy mikor a Lucian Szövetség átvette rövid időre a hatalmat, és Kellyt túszul ejtették, a túszejtők a kivégzését Kiva parancsára csak meghamisították, és azóta is kellemes boldogságban él Ennore nevű bolygón, felvilágosodás környékű fejlettségben. Csak a régen lemerült fényképezőgépét hiányolja, de pótolja két gyermeke és szerető férje Wyxlo.

Végül nem utolsósorban búcsúzom Tőletek, nem merek felsorolást tenni, mert a végén kihagyok valakit. Szép emlékekkel azoknak akik már rég távoztak, és Nektek, akik a végsőkig kitartatok. Mindenkinek nagyon boldog életet kívánok, és remélem hozza úgy a sors, hogy összefussunk még valahol. Ha máshol nem SG rajongó honlapokon. :)

Sok puszi mindenkinek:
Dora, Rachel, Kelly és nem utolsósorban Jolly, aki polgári nevén Vanda

(Erről jut eszembe, csekkoljátok az "The Expanse" sorozatot, nagyon jó!)
7
Gumiszoba / Re:Boldog szülinapot!!!
« Utolsó üzenet: írta Emilia Von Dátum 2017.01.31. 10:01:33 »
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, SAM!

"Szülinapodra azt kívánom, legyen az életed Tündérálom! Szíved egy tündérrózsa, mely nem hervad el soha! Öröm legyen szívedben, s boldog légy az életben!"

8
Aktuális / Re:Áradat
« Utolsó üzenet: írta Emilia Von Dátum 2017.01.31. 09:46:56 »
Szia Sam!


Semmi gond. Gyógyuljatok meg hamar! :)


Üdv
Emili
9
Aktuális / Re:Áradat
« Utolsó üzenet: írta Samantha Carter-O'Neill Dátum 2017.01.30. 10:55:48 »
Szia Emili!

Nem vesztem el, nem is felejtettem el, hogy írnom kellene, de harmadik hete gyakorlatilag folyamatosan betegek vagyunk a gyerekeimmel. Mire egyik kikevergőzik, belekerül a másik, én már meg sem tudom mondani, mikor nem fájt a torkom, vagy a fejem, vagy a mellkasom utoljára. Ne haragudj, de amíg véget nem ér ez az influenzás időszak esélytelen, hogy idejussak érdemben.
10
Aktuális / Re:Áradat
« Utolsó üzenet: írta Emilia Von Dátum 2017.01.20. 20:30:19 »
Szia Jack!


Akkor írj hétfőn, ha akkor tudsz. Sam pedig utána, mikor jobban lesz. Miután írtatok, jön a sárga betű.
Jack, sok erőt és kitartást!
Oldalak: [1] 2 3 ... 10