Szerző Téma: [Központ] Parancsnoki iroda  (Megtekintve 7486 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Nicholas Hicks/Seisyll

 • Tok'ra
 • 1. szint [10 kredit]
 • Hozzászólások: 33
 • Tapasztalat: 72
 • Magasbeosztású Tok'ra ügynök
Re:[Központ] Parancsnoki iroda
« Válasz #105 Dátum: 2013.09.03. 10:55:53 »
Nicholas Hicks százados és Seisyll biccentett Woolsey szavaira.
 - Természetes, hogy előtte utána kell járnunk a dolgoknak – válaszolta, majd követte a csapatot az irányítóterembe.
A tárcsázások után figyelmesen nézte végig az M.A.L.P. által átküldött információkat és képeket. Miután a második tárcsázás is véget ért átvette Woolsey-tól a mappát és nekiállt átolvasni az anyagot. Hamar a végére ért. Éppen, addigra amikor a többiek végeztek a véleménynyilvánítással. Amint Mckay is elhallgatott megszólt.
 - Sajnálom, de mind a négyüknek igaza van. Nem tudhatjuk melyik bolygó a mienk, amíg mindkettőt meg nem látogattuk. Sőt. Azt hiszem, hogy mindkét bolygó fontos lehet. Több mint valószínű, hogy a két tárcsázós világon olyan információk és eszközök lehetnek, amelyek segíthetik megtalálni és megszerezni a Fémtojást. De mindannyian tudjuk, hogy Janus nem volt figyelmetlen. Valószínűleg nem csak kihalásznunk kell majd az építményt, hanem biztosítani, hogy a helyes kezekbe került. Nem ez lenne az első alkalom, hogy egy technológia védve van az ártó szándékúak elől. Javaslom, hogy váljunk két csapatra. Az egyik a sivatagos planétára megy, míg a másik a két tárcsázóst nézi meg. Én a következő felállást ajánlanám: Dr. Fraiser, Dr. Drew és Dr. Davis a sivatagos világot látogatná meg, míg Dr. Mckay és jómagam a tárcsázók találkozójára mennénk. Az okom a felállásra, hogy Dr. Mckay és jómagam nagyobb katonai és technikai tapasztalattal bírunk, mint Dr. Drew és Dr. Davis. A sivatagos bolygó hőmérséklete és légköri viszonyai miatt nem hiszem, hogy sok ellenfélbe botlanának vagy nagyobb bázisba, viszont a tárcsázós világon lehetnek olyan védelmi rendszerek, amelyek esetén nem lenne jó, ha nagy csapatban mennénk, viszont kell valaki aki ki tudja azokat iktatni. Szerintem csak így tudjuk minél gyorsabban megtalálni, amit keresünk. Ha együtt maradunk és rossz bolygóra megyünk, akkor időt veszítünk. Ellenvélemények? – nézett kérdőn körbe, majd várta a válaszokat.
Emberi jelleme:
Barátságos, kedves, nyugodt ember. Segítőkész és kitartó. Sosem adja fel a küzdelmet.

Tok’ra jelleme:
Seisyll eléggé barátságos, és művelt. Az emberekkel pedig nincs semmi baja. Nick-be való beköltözése óta pedig még jobban megkedvelte a Földieket. Tökéletesen együtt tud működni gazdatestével.

Ruházat: Tok'ra ruha; Védőruha.

Fegyverzet: P-90 + 4/4 póttár; ARF; Zat.

Egyéb felszerelések: Tok'ra kommunikátor, Tok'ra kézi szenzor, Gyűrűtranszporter aktivációs szerkezet.

Nem elérhető Merlin

 • Mesélő
 • 7. szint [280 kredit]
 • *****
 • Hozzászólások: 2 719
 • Tapasztalat: 1145
 • Kalandmester
Re:[Központ] Parancsnoki iroda
« Válasz #106 Dátum: 2013.09.03. 21:24:15 »
Cassandra Fraiser hadnagy, Dr. Helen Drew, Dr. Corey Davis, Dr. Rodney McKay, Nickolas Hicks százados/Seisyll.
NJK: Dr. Richard Woolsey.

Miután Nick is kifejti a véleményét, Woolsey ragadja magához a szót, bár a szavai nem segítenek eldönteni a dolgot.
- Az elhangzottak alapján azt hiszem helyén való lenne ha mindenki újra átgondolná magában a véleményét és ismételten kinyilvánítaná azt.
Mire Woolsey elhallgat, Rodney a végére ér a számításoknak és meghatározza a két cím elméleti helyét. A kéttárcsázós terem elég közel lehet az Atlantiszhoz legközelebbi fekete lyukhoz, talán pont Schwarzschild-sugárnyi távolságban. A sivatagos bolygó már valamivel messzebb van ettől a gravitációs kúttól, de a központi csillaga, a vörös óriás még így is a fekete lyukhoz legközelebbi tíz csillag egyike lehet.

Nem elérhető Cassandra Fraiser

 • CSKP
 • Ember
 • 2. szint [30 kredit]
 • ***
 • Hozzászólások: 201
 • Tapasztalat: 352
 • Csapat: CSK-17
 • Karakterlap: Cassandra Fraiser
 • Rang: Hadnagy
Re:[Központ] Parancsnoki iroda
« Válasz #107 Dátum: 2013.09.05. 20:01:42 »
Figyelmesen hallgattam az utána szólókat és nem érezte magát bölcsebbnek sőt. Valahol örültem, hogy a társaim kiállnak mellettem azonban attól még egyáltalán nem voltam biztos, hogy ez a logikus megoldás, a saját megérzésemen kívül. Rodney számításait ezért vártam kíváncsian, bár az is valahol meg is erősítette meg nem is az előbbi szavazást. Sajnos a fizika nem az én asztalom volt, és ilyenkor nem csak azt éreztem mi járhatott Jack fejében Sam magyarázatainál, de azt is hogy mennyire kínos, ha nem túl hasznosnak érzed a tudásod, ezért tudtam leginkább hozzászólni érdemileg Tok'ra társunk állításhoz amire bólogattam félig meddig, de ellenkeztem is valahol ugyanezért.
- Tisztelettel uram - tekintettem Hicks-re, majd a többiek felé és folytattam -egyetértek abban miért lenne előnyös meglátogatnunk időt nyerni mindkét bolygónk meglátogatásával. De tegyük fel az előbbi gondolat menetet követve, hogy szétválunk a százados által javasolt felállás szerint, és a sivatagos bolygón mi rátalálunk Janus művére, amit bizonyosan erős technológiai fejlettségű védelmi rendszer véd, arra akarok kilyukadni, hogy az említett technológiai tapasztalatra ugyanúgy szükség lehet ott is, és akkor nem érünk semmit a szétválással. Másrészt pedig még mindig úgy látom, hogy habár beismerem valóban mesze menően nem értek annyit a fizikához, mint jó páran a jelenlévők közül, de még mindig minden jel a kéttárcsázós bolygóra mutat. Ezeket figyelembe véve, én azt javasolnám, hogy mi megyünk a kéttárcsázós bolygóra, a csapatom, Hicks százados, vagy doktor Mckay, vagy mindkettőjük kísértében mivel láthatóan ide mindenképp el kell az ilyen jellegű galaxisnyi tapasztalat, illetve évezredes tudás, és esetleg egy másik egységet lehetne küldeni a sivatagos bolygóra ugyanazon indulási idővel, mint minket szintén Hisck százados, vagy Dr. Mckay becsatlakozásával, vagy más  ilyen jellegű tudóssal karöltve. - fejeztem ki véleményem, erősen nagyot nyelve magamban és igyekezve kifelé teljes maga biztosságot mutatva.
:beer:


Felszerelés:
Öltözet: Zöld BDU, védőruha
Fegyverek: Taktikai mellény; P-90 (1 db. tár a fegyverben) + 3/3 póttár; Beretta 92 (1 db. tár a fegyverben) + 3/3 póttár; katonai kés, egy ARG (amit kapun való átlépés után veszek magamhoz), 3db gránát
Egyéb használati tárgyak: Suunto X10 karóra; Alapfelszerelés (Rádió, GDO stb.),  egy személyes családi fotó


~Vagy győzöl vagy elbuksz. A sorsod elől nem menekülhetsz.~

Nem elérhető Corey Davis

 • Ember
 • 2. szint [30 kredit]
 • ***
 • Hozzászólások: 112
 • Tapasztalat: 117
 • Karakterlap: Corey Davis
Re:[Központ] Parancsnoki iroda
« Válasz #108 Dátum: 2013.09.07. 12:50:21 »
Rodney kioktatta a társait, hogy talán előnyösebb lenne, ha nem tetszés és klíma alapján választanának bolygót, hanem gondolkodnának is egy kicsit. Corey jogosnak érezte a kioktatást, de azért kevésbé mufurc módon is kinyilváníthatta volna. Azonban Rodney olyan gyorsan kiszámolta a két bolygó helyét, hogy hősünk csak pislogni tudott.
~ Akkor lehet, hogy a még biztonságos térrészt is egyszerűbb lesz kiszámolni, mint gondoltam. ~ elmélkedett, miközben Nick is elmondta a véleményét.
~ Hát persze, hogy magának akarja a kényelmesebbet, nagy zsivány. ~ gondolta viccelve Corey ~ de végül is van benne ráció, de miért ne fordulhatna elő a fordítottja, és mégis a sivatagos a jó bolygó? ~
Lényegében ezt fogalmazta meg Frasier hadnagy is, és Corey még mindig úgy vélte, hogy a kéttárcsázós helyen több információ várhatja őket.
- A számításokkal abban az értelemben nem kerültünk közelebb, hogy még mindig akármelyik bolygó lehet a keresett. Nem látom értelmét, hogy szétváljunk, tudtommal nem sietünk. Még mindig úgy vélem, hogy több infót találhatunk a kéttárcsázós bolygón, még ha esetleg ki is derül, hogy nem az a helyes. Akár még a ránk váró feladatokról is lehet leírás. -
Jellem
Magába forduló ember, aki nehezen oldódik. Amint ez sikerült, szinte mindenről lehet vele beszélgetni. Érti a tréfát. A végletekig türelmes, nehéz kihozni a sodrából, de aki ezt megteszi, nagyon megbánja. Nem szereti az igazságtalanságot, és szinte minden élethelyzetre van valami idézete különböző rockszámokból. Az emberekben általában, a "Jó ég, ki ez szőrös muksó?" kérdés vetül fel először, mikor meglátják.

Ruha, öltözködés:
   -civilben farmer, rockerpóló
   -küldetésen BDU, ekkor kontaktlencsét visel

Felszerelés:
   -táblaPC, ehhez különböző kábelek, interfészátalakítók, EMI-detektor, zenelejátszó
   -2 db Beretta M9-es
   -öt-öt póttár a pisztolyokhoz
   -duplaélű 15cm-es Tanto (japán rövid kard, saját)

Nem elérhető Helen Drew

 • CSKP
 • Ember
 • 2. szint [30 kredit]
 • ***
 • Hozzászólások: 229
 • Tapasztalat: 378
 • Csapat: CSK-17
 • Karakterlap: Helen Drew
Re:[Központ] Parancsnoki iroda
« Válasz #109 Dátum: 2013.09.10. 10:34:45 »
- Még mindig úgy gondolom, valószínűbb, hogy a kéttárcsázós teremre utal a vers. Kivéve, ha ki tudjuk mutatni, hogy Atlantisz elsüllyesztésekor a sivatagos bolygó közelebb járt egy fekete lyukhoz, mint a másik - mondta Helen, elvégre Janus nem csillagok mostani elhelyezkedésével dolgozott. Vagy egyáltalán fekete lyuk közelében volt az a bolygó akkoriban? Mennyi idő alatt vonzhat az magához valamit? De különben sem fűzött sok reményt a sivatagos bolygó információihoz, legfeljebb, ha találnak bennszülötteket, akiknek az ősei már jó ideje arrafelé élnek. Különben mindent jó pár éve eltemetett a homok.
Ráadásul már önmagában megéri kivizsgálni, mit keres egy tejúti kapu a Pegazus-galaxisban.
« Utoljára szerkesztve: 2013.09.10. 21:06:08 írta Helen Drew »


"A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót." Graffiti

Harminc éves, kedves, mosolygós régész, a szemtelenebb gondolatait többnyire megtartja magának, de nem mindig. Könnyű vele együtt dolgozni, bár a fantáziája időnként túlságosan meglódul, akár olyan irányba is, amit ő maga se mer elhinni - így akadt kezdőként a goa'uldok nyomára. Vészhelyzetben nem igyekszik az események középpontjába kerülni, de távol álljon tőle, hogy bárkit cserben hagyjon.

Öltözet: zöld BDU, hajcsat, hajgumi, védőöltözet
Felszerelés:  Beretta 92 három póttárral, Suunto X10 karóra, rádió, zseblámpa, svájci bicska, fejadagok, kulacs, két energiaszelet

Nem elérhető Merlin

 • Mesélő
 • 7. szint [280 kredit]
 • *****
 • Hozzászólások: 2 719
 • Tapasztalat: 1145
 • Kalandmester
Re:[Központ] Parancsnoki iroda
« Válasz #110 Dátum: 2013.10.02. 17:49:13 »
Cassandra Fraiser hadnagy, Dr. Helen Drew, Dr. Corey Davis, Dr. Rodney McKay, Nickolas Hicks százados/Seisyll.
NJK: Dr. Richard Woolsey.


// Folytatás: Csillagkapu Multiverzum » Pegazus galaxis » Világűr » Felfedezésre váró objektum.//

Nem elérhető Merlin

 • Mesélő
 • 7. szint [280 kredit]
 • *****
 • Hozzászólások: 2 719
 • Tapasztalat: 1145
 • Kalandmester
Re:[Központ] Parancsnoki iroda
« Válasz #111 Dátum: 2015.02.22. 13:20:29 »
Jan Templar százados
NJK: CsKA-6, Dr. Richard Woolsey, Dr. Sophie Almond/Zirion


//Előzmény: Csillagkapu Multiverzum » Pegazus galaxis » M35-117 » Atlantisz » Hálókörletek » V.I.P. lakosztályok//

A parancs a lelépésre hamar megjött, így Jan elintézhette amit szeretett volna. Többek között a hasát is megtölthette. A kantinban érte utol Mr. Woolsey üzenete, hogy szeretettel várja a századost a Parancsnoki irodában tíz perc múlva.
Az irodában Woolseyn kívül már a CsKA-6 négy tagja és egy Jan számára ismeretlen, civil nő is ott van. Az üdvözlési formaságok után a Város vezetője belevág a mondandójába.
- Az M5K-809-en kialakult járvány mostanra a teljes bolygó lakosságát sújtja. Már vannak ott orvosaink de utánpótlásra van szükségük. - Ekkor az ismeretlen nő felé fordul és átnyújt neki egy mappát az asztaláról. - Dr. Almond, Zirion. Ez az összeállítandó utánpótlás csomag tartalmának listája. Kérem állítsák össze a felszerelést. A rendelkezésükre bocsátott hat kerekű szállítóeszköz berakodásra kész.
A nő szeme felvillan és goauld hangon szólal meg. - Rendben Dr. Woolsey.
Woolsey pedig a jelen lévő öt katonához fordul.
- Segítsenek a berakodásban a doktornőnek. Ha végeztek, mind a hatan indulnak az M5K-809-re és célba juttatják a szállítmányt. A helyieknek mondják meg, hogy a legutóbbi tájékoztatásuk óta nincs új információnk az S4Z-175-ről. Ha ezzel végeztek, menjenek vissza a kapuhoz és tájékoztassanak az aktuális helyzetről. Az M5K-809-ről egyenesen az S4Z-175-re menjenek és támogassák az addigra már ott lévő Sheppard alezredest és csapatát. Mivel a CsKA-6 ötödik tagja és egyben vezetője, Vallenbeerg százados egy sérüléséből lábadozik, a csapat ideglenes vezetője Templar százados lesz. Amennyiben nincs kérdés kezdjenek hozzá a felszerelés összeállításának. - Várakozón néz a csapatra.


Mutasd a spoilert

//Folytatás: Csillagkapu Multiverzum » Pegazus galaxis » További bolygók » M5K-809//

Nem elérhető Jan Templar

 • CSKP
 • Ember
 • 2. szint [30 kredit]
 • ***
 • Hozzászólások: 155
 • Tapasztalat: 143
 • S.A.S. katona; pilóta
  • The Lord of the Rings Magyarország
 • Idézet: for all mankind
 • Rang: Captain
Re:[Központ] Parancsnoki iroda
« Válasz #112 Dátum: 2015.02.22. 18:27:40 »
/Előzmény: Atlantisz - V.I.P. Lakosztály/

Sheppard parancsara elhagytam lakosztályom és mivel időm engedte, a kantin felé vettem az útirányt. Egyedül, teljes magányban ettem az ebédem, mivel néhány embert leszámítva, senkit nem ismertem a bázison. Az utolsó falatoknál értesített a bázis vezetője, hogy fáradjak az irodájába, így sietve távoztam az étkezőből. Viszonylag gyorsan megérkeztem az irodába, ahol csak egy biccentéssel köszöntem, majd leültem egy székre. Érdeklődve hallgattam a parancsnok szavait, aki egy járvány sújtotta bolygóra küldött elsőként, s csak ezt követően mehettünk az alezredes után. A nő mely, szinte mar férfias hangján szólalt meg, meglepődve hallgattam, de nem ijedtem meg tőle, hiszen csakis Tok'ra lehetett, akikről sokat hallottam a CSKP-n.
- Minden világos, uram.
Mondtam, majd elindítottam a csapatomat a jármi fele, melyet sietve megrakodtunk, s ezután az öltözőbe, illetve fegyvertár fele vettük az irányt. A katonákat itt utasítottam, hogy a P90-es helyett nagyobb kaliberű fegyvereket hozzanak, hiszen a lények ellen arra lesz szükségünk. Én magam egy M4-es gépkarabélyt vettem magamhoz, amelyet gránátvetővel, taktikai távcsővel szereltem fel. A combomra egy pisztolytokot erősítettem, amelybe egy berettát tettem. Taktikai mellényembe és a hátizsákomba a szokásos felszerelés mellé éjjellátót, füst, fény-hang es repeszgránátot, illetve C4-est helyeztem. Amint végeztem a felszerelkezéssel, az indítócsarnokba vettem az irányt.
- Mindenkit haza fogok hozni. - mondtam a katonákra nézve, hiszen tudtam, nem én vagyok a parancsnokuk. - Indulás.
Adtam ki a parancsot, majd elsőként átleptem a kapun.

/Folytatás: M5K-809/
« Utoljára szerkesztve: 2015.02.23. 13:02:33 írta Jan Templar »
Öltözet:
Zöld BDU
Felszerelés:
Taktikai mellény
Hátizsák + alap felszerelés + éjjellátó
M4A1 + M203 gránátvető 1/6 + távcső + hangtompító + 1/4 tár (5x31 - 18)
Beretta M92 + 1/3 tár (4x19)
2 fény-hang gránát
2 repesz gránát
2 füst gránát
2 tömb C4Elhasznált kreditek: 30.
Fennmaradó kredtiek: 0