Időben az SGU sorozat első évadának második felében járunk.

Atlantisz ismét a Pegazus Galaxisban van.

Elérhetőség staff[at]szerepjatek.multiverzum.eu

 mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa13
mod_vvisit_counterEzen a héten145
mod_vvisit_counterÖsszesen422468

Kalandok

 

Az oldalon több lehetőség is van egy-egy kalandban vagy a Csillagkapu szóhasználatával élve, küldetésben, részt venni. Mesélőink, Merlinnek álcázva magukat folyamatosan azon munkálkodnak, hogy minél élvezetesebb, izgalmasabb kalandot kreáljanak. Éppen ezért, unatkozó játékos sosem lesz az oldalon, hisz amennyiben új játékos jön, és éppen nincs induló kaland, valamelyik Kalandmester azonnal párfogásába veszi a karaktert és bedobja a mélyvízbe. :)

 

 

A jelenleg folyamatban levő küldetések:

 

Távoli vidék

Kalandmester: Xol

A Hericlius fedélzetén kapcsolatot létesített a csapat három Őssel, akik a küldetés végén egy csillagközi koordinátát adtak át a csapatnak. A koordináták egy olyan galaxisba vezetnek, ahova azok az Ősök távoztak Atlantisz elhagyása után, akik nem akartak a Földön élni. Csak a Hericlius tud odajutni, mivel kizárólag ennek a hajónak elég erősek a hajtóművei.

 

 

Made in Ősök

Kalandmester: Xol

Egy középkori civilizáció által lakott bolygón élénken él egy legenda egy Fémtojásról, amelyből lidércflottákat is elpusztítai képes villámló fémdémonok kelnek ki. A csapat szerint ez a legenda az évekkel ezelőtt a lidércek elleni csatában felhasznált és elpusztult műholdhoz hasonló szerkezetek legyártására szolgáló létesítményről szól.

A játékosok feladata Atlantisz adatbázisában utána nézni ennek a Fémtojásnak és a talált nyomok alapján felkutatni és felderíteni a létesítményt.

 

Kutatás és mentés

Kalandmester: Jan Templar

A Lucian Szövetség rajtaütött az egyik CSK csapaton, miközben ők egy idegen faluban tartózkodtak. Arról nincs információ, hogy a helyiek benne lennének-e a támadásban.

 

Az év járványa

Kalandmester: Daelon Dax

A Phoenix meghibásodik egy napkitörés hatására és visszatér a normál térbe a hipertérből. A hajó egy olyan bolygó közelében lép ki a hipertérből, mely a Sekhmet nevű goa'uld területéhez tartozott, de a Földről eddig nem sikerült elérni a kapuját. A hajó legénységének feladata felkutatni a kaput, hogy tájékoztatni tudják az Anyabolygót a történtekről, és segítséget kérjenek a hazajutáshoz.

 

 

A közeljövőben induló küldetések

 

Szörnybarlang

Kalandmester: Xol

Az S4Z-175 kódjelű bolygóra a közelmúltban látogatott egy csapat, hogy az adatbázis szerint ott található, az Arcturus Project prototípusaként szolgáló berendezéseket tanulmányozzák. A csapat megtalálta a szerkezeteket, viszont nem tudtak velük foglalkozni, ugyanis rájuk támat egy két méter mgas, rendkívül gyors, erős és kitartó, ugyanakkor agresszív lény. A bolygó azonban gyógyvízben gazdag, ami a bolygón élő népesség egyik legfőbb cserealapja a más népekkel történő kereskedelem folyamán. A játékosok feladata likvidálni a szörnyeket, megtudni mindent, amit csak lehet a berendezésekről, felvenni a kapcsolatot az ott élő néppel és felkutatni az M5K-809 kódjelű bolygóról odaküldött és nyomtalanul eltűnt háromszáztíz katonát.

 

Destiy kaland

 

Mesélő jelenleg: Evan Lorne

 

Ezt a kalandot külön kezeljük, és az egyetlen olyan kaland, amibe bárki bármikor bekapcsolódhat. A kalandsorozat az SGU sorozatra épül, és ott kezdtük, mikor a csapat megérkezik a Destiny-re. Akik ebben a kalandban játszani szeretnének ember vagy Lucian karaktert alkothatnak. Amennyiben igénylik a játékosok több küldetés is lehetséges párhuzamosan.

A jelenleg futó kaland célja egy jeges bolygó felfedezése és a legénység vízhez juttatása.