Időben az SGU sorozat első évadának második felében járunk.

Atlantisz ismét a Pegazus Galaxisban van.

Elérhetőség staff[at]szerepjatek.multiverzum.eu

 mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa14
mod_vvisit_counterEzen a héten146
mod_vvisit_counterÖsszesen422469

Üdvözlünk az oldalon, látogató!

 

Örülünk, hogy ránk találtál, és bízunk benne, hogy tagja leszel a közösségünknek és részt veszel kalandjainkban.

Amennyiben először jársz itt, valószínűleg felmerült benned a kérdés, hogy mit kaphatsz te ettől a Stargate, Stargate: Atlantisz és Stargate: Universe sorozatokra épülő szerepjátékos fórumtól és annak közösségétől.

Kérdésedre azonnal válaszolunk, de előbb tudnod kell, mi is az a fórumos szerepjáték, vagy az angol rövidítés alapján: FRPG.

A játék során mindenki alkot egy karaktert, amelynek leírását közzéteszi. A karakteralkotás szabályairól a megfelelő helyen olvashatsz. Amikor a moderátorok elfogadták az előtörténeted és a karakterlapodat, akkor kezdődik maga a játék, amelynek során a felhasználó a karakter bőrébe bújva indul útjára az elképzelt világban. A fórumban topikok vannak helyszínleírással, ezekbe írjuk le, mit tesz, gondol és érez a karakterünk. Erre reagál a másik játékos vagy a mesélő. Majd ismét reagálsz rá te és ez így megy tovább újra és újra.

 

Azon kívül, hogy virtuálisan átélhetsz színes kalandokat, egy összetartó közösség tagja lehetsz. Ez a hely sokak számára egy olyan otthon, ahol mindenkinek számít, hogy a karakterek mögött húsvér ember lakozik. Mi úgy gondoljuk, hogy egy játék nem csak szórakozást nyújthat, hanem értékes barátságokra is szert tehetsz közben.